به گزارش روابط عمومی سازمان نقشهبرداری کشور، در این جلسه مهندس بکتاش، معاون فنی و تولید اطلاعات مکانی سازمان، ضمن قدرانی از برگزاری جلسات مستمر رییس سازمان با مدیران و همکاران حوزههای معاونت فنی گفت: «توجه ویژه دکتر جعفرزاده ایمنآبادی به فعالیتها و چالشهای حوزه معاونت فنی و برگزاری سلسله جلسات مستمر وی با مدیران و کارشناسان این معاونت جای تشکر دارد و باعث میشود این حوزه با تمام توان در راه پیشبرد و پیشرفت اهداف سازمان در حوزه ژئوماتیک گام بردارد.»
طبق روال جلسات گذشته، معاون فنی به همراه مدیرانکل این حوزه گزارش جامعی از دستاوردهای اخیر و فعالیتهای انجام گرفته در این معاونت ارائه دادند و همچنین برخی از چالشهای پیشرو را با دکتر جعفرزاده برای ارائه راهکارهای تخصصی در میان گذاشتند.
در ادامه این نشست صمیمی دکتر سلطانپور، مدیرآبنگاری و امور جزرو مدی سازمان به دستاوردهای اخیر مدیریت آبنگاری و امور جزرومدی از جمله شروع شیفتکاری جدید شناور ایران آبنگار و هیدروگرافی از مناطق فراساحلی بوشهر بهدلیل تردد شناورهای بینالمللی، انجام 2200 کیلومتر عملیات هیدروگرافی در شیفت قبلی و تهیه دو چارت دریایی جدید از منطقه بندر آستارا اشاره کرد. وی بر تامین نیاز تجهیزات شناور ایران آبنگار تأکید نمود و عدم اصلاح نوبت کاری ویژه همکاران ماموریتی را مطرح کرد.
در بخش دیگری از این نشست دکتر سعادت، مدیرکل ژئودزی(زمینسنجی) و نقشهبرداری زمینی سازمان به بیان فعالیتهای انجام گرفته اخیر درحوزه این اداره کل از جمله تلاش و اقدامات مثبت برای احیای مجدد سامانه تعیین موقعیت آنی سازمان(هدی)، تهیه و ارایه طرح حفظ و به روزنگهداری دادهها، شبکه های مبنایی و چارچوبهای مرجع مختصاتی کشور و چاپ نقشه فرونشست پرداخت.
وی همچنین بیان نمود که تهیه نرمافزار گویاسازی به صورت اتوماتیک بر اساس استاندارهای گویاسازی، جزو دستاوردهای جدید سازمان محسوب میشود که توسط ادارهکل نقشهبرداری زمینی و ادارهکل سامانهها و زیرساخت داده مکانی سازمان تولید شده است.
شایان ذکر است با تولید این نرمافزار میتوان با کمک سایر دستگاههای اجرایی استانی و محلی، اطلاعات توصیفی را گردآوری کرد و مطابق استاندارد وارد پایگاه داده نمود.
دکتر سعادت همچنین پیشنهاد استخدام حداقل (10) نفر نیروی تازه نفس و جوان به صورت قراردادی در بخش ثقلسنجی برای انجام عملیات گراویمتری(ثقلسنجی) را مطرح نمود.
وی بیان کرد که در بخش ثقلسنجی امکان برون سپاری فعالیت مذکور وجود ندارد زیرا با توجه به محدودیت وجود دستگاه ثقلسنجی در شرکتها، توان انجام آن در بخش خصوصی محدودیت داشته و سازمان با تامین این تعداد نیرو طی دو سال، میتواند عملیات ثقلسنجی کل کشور را به انجام رساند.
مهندس صادقی نائینی، مدیرکل نقشهبرداری هوایی، فضایی و نقشههای مبنایی سازمان نیز گزارش جامعی از آخرین اقدامات و فعالیتهای انجام شده و همچنین تولیدات اطلاعات مکانی در این ادارهکل را تشریح کرد.
وی خبر از پایان تدوین دستورالعمل صدور مجوز پهپاد در حوزه فعالیتهای مهندسی نقشهبرداری را داد و به بیان اهم دستاوردهای اخیر انجام گرفته در این ادارهکل از جمله؛ تولید 5000 شیت نقشه توسط اداره تهیه و مثلثبندی، تولید اورتوفتو از دویست هزار هکتار اراضی، اتمام بازنگری در مقیاس 1:25000 شهر تهران و حومه با تولید (6) شیت تا پایان آبان ماه جاری و اتمام تولید نقشه 1:2000 شهر قشم پرداخت.
مهندس صادقی نائینی ، صحبتهای خود را با خبر تشکیل اتاقفکر و همچنین خروج سازمان از نسل دوم صنعت ژئوماتیک و ایفای نقش حاکمیتی که منجر به ورود سازمان به نسلهای سوم و چهارم این صنعت میشود، به پایان رساند.
در پایان این نشست، دکتر جعفرزاده ایمنآبادی؛ ضمن تشکر از زحمات کادر معاونت فنی با مشارکت سایر بخشهای سازمان برای تهیه طرح جامع و بزرگ کاداستر و همچنین انجام فعالیتهای خوب و دستاوردهای چشمگیر این حوزه، به حل مشکل کمبود نیروی انسانی و مسائل مالی سازمان اشاره کرد و بیان داشت که ارتقاء سطح معشیت کارمندان سازمان جزو اولویتهای اصلی ایشان میباشد. گفتنی است این نوع جلسات هر ماهه به صورت مستمر برگزار خواهد شد و پیشرفت کارها به صورت مرحله ای مورد پایش و ارزیابی رییس سازمان قرار خواهد گرفت.