دکتر جعفرزاده ایمنآبادی در نشست تخصصی با معاونت فناوري توسعه، برنامه ريزي و هماهنگي امور دستگاهها:
دکتر جعفرزاده ایمنآبادی در نشست صمیمانه و تخصصی با معاونت فناوري توسعه، برنامه ريزي و هماهنگي امور دستگاهها گفت:«کمیتههای بازنگری، با هدف ایجاد تحول در حوزههای فنی تشکیل میشود.»
در راستای ادامه تعاملات با بخشهای فنی سازمان دومین دور از سلسه جلسات و دیدارهای رئیس سازمان نقشه برداری کشور با مدیران ، معاون مدیران و روسای ادارات حوزه معاونت فناوري توسعه، برنامه ريزي و هماهنگي امور دستگاهها برگزار شد. این دیدار بین معاون فناوری سازمان و تمامی سطوح مدیریتی ،ادارات و دفاتر ذیربط با دکتر جعفرزاده ایمن آبادی صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، در این جلسه دکتر ایمن آبادی ، ضمن تبریک ایام مبارک ربیع الاول و تشکر ازرعایت نظم و انضباط در برقراری نشست های تخصصی از یکایک این چهار حوزه ، مدیریت نقشه نگاری و اطلس های ملی ؛ اداره کل سامانه ها و زیرساخت های اطلاعات مکانی ؛ دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت ذخیره سازی و ارائه اطلاعات مکانی دعوت نمود تا گزارش اقدامات بعمل آمده براساس تصمیمات اولین نشست تخصصی این معاونت را ارائه نمایند.
در آغاز مهندس درزی مدیرکل سامانهها و زیرساختهای اطلاعات مکانی گزارش عملکرد این اداره کل از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه را ارائه نمود و به مواردی چون آماده سازی دادههای مکانی در مقیاس 2000:1 ؛ آماده سازی شیپ فایل شهری2000:1 مربوط به 12 استان و ورود به پایگاه داده ؛ نگهداری و پشتیبانی سرورها ، ایجاد سرویسهای مکانی محصولات سازمان و اندکس آنها در مقیاسهای مختلف ؛ راهبری ایجاد زیر ساخت دادههای مکانی استانها ؛ توسعه ژئوپورتال ملی ؛ توسعه زیرپورتالهای رسا ،کرونا، منابع و مصارف، تقسیمات کشوری و ...؛ ایجاد نرم افزار موبایل به صورت اطلاعات مکانی داوطلبانه برای بکارگیری در گویا سازی عوارض نقشه های شهری اشاره نمود. ایجاد ژئوپورتال نام های جغرافیایی و اتصال اطلاعات مربوط به آوانگاری اسم عوارض مکانی به جداول GeoDB عوارض 25000:1 از اقدامات در دست اقدام این اداره است . در پایان این گزارشات، دکتر جعفرزاده ایمنآبادی بر هماهنگی بیشتر این اداره با استانهای کشور جهت توسعه زیر ساخت دادههای مکانی تاکید نمود.
مهندس عرب کرمی مدیر نقشهنگاری و اطلسهای ملی، طی گزارشی به اقدامات صورت گرفته درخصوص میزان پیشرفت تهیه اطلسهای آب، جمعیت، آموزش عالی، اطلس تاریخ انگلیسی و اطلس صنایع دستی انگلیسی ، تهیه نقشههای تقسیمات کشوری و گردشگری ایران ، نقشههای عمومی ایران، نقشههای پوششی و فعالیتهای اداره تولید و انتشارات نقشه پرداخت.
وی از فعالیتهای مهمی همچون تهیه اصلاحیه مصوبه کمیته نامهای جغرافیایی و مصوبه اطلسهای ملی که به دبیرخانه هیئت دولت نیز ارسال شده است؛ خبر داد و به تشکیل جلسه مقدماتی با نمایندگان دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور اشاره نمود.
عرب کرمی هدف و نتیجه نهایی این جلسه را انعقاد موافقتنامهای با هدف تدقیق حدود تقسیمات کشوری تا سطح دهستان و نحوه ابلاغ مصوبات تقسیمات کشوری عنوان کرد. به گفته وی از جمله موافقت نامههای دیگری که به انعقاد رسید موافقنامه سازمان نقشه برداری کشور با وزارت میراث فرهنگی و گردشگری بود که شامل حوزه گردشگری و تهیه کاربردهای اطلاعات مکانی و تهیه اطلس ها و نقشه های موضوعی و ارسال آن برای 30 ارگان اجرایی بود.
مهندس صفایی مدیر ذخیرهسازی و ارائه اطلاعات مکانی نیز گزارش کاملی از مجموعه فعالیتهای انجام شده در این مدیریت ارائه نمود. از مهمترین اقداماتی که وی به آنها اشاره کرد؛ تهیه فیلم معرفی و آشنایی با سامانه فروش در اینستاگرام سازمان بود که با ثبت رکورد بسیار بالایی از مراجعه کاربران به آن خبر میدهد. طرح ساماندهی آرشیو سازمان در قالب تهیه اندکس برای محصولات سازمان نقشه برداری کشور از جمله مواردی بود که به پیشنهاد دکتر جعفرزاده ایمنآبادی بصورت جدی مورد پیگیری و در برنامه کار این حوزه قرار گرفت.
مهندس فریفته مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات فعالیت سال 99 این مدیریت را بطور کامل ارائه نمود . وی گفت در پیاده سازی تصمیمات مهم در حوزه پشتیبانیهای الکترونیکی و امنیت اطلاعات قدمهای اولیه برداشته شده و فقط منتظر دریافت گواهینامه تایید مجوز مستیم که بزودی دریافت و اقدامات بعدی انجام خواهد شد . توسعه کلان در حوزه دولت الکترونیک نیز در دست اقدام است. نیاز به پیام رسان داخلی جهت تعاملات و پیام رسانیهای داخلی سازمان که در بخش متن نویسی جایگزین رسانههایی نظیر واتساپ گردد نیز از موارد ذکر شده در این گزارش بود.
دکترجعفرزاده ایمنآبادی پس از استماع گزارشات، پیشنهاداتی را در خصوص جمع بندی نهایی جلسه بیان کرد و به اهمیت نوفکری و متحول سازی سازمان اشاره نمود و اظهار داشت:« امروز سازمان در حال پوست اندازی و بروز شدن است و شما باید هر یک در حوزههای خودتان خواهان تحول بوده و به رویهها عادت نکنید. کمیتههای بازنگری خود را تشکیل دهید و روی کار خودتان به هدف ایجاد تحول فکر کنید.»
وی افزود:«بهترین تیم تخصصی برای انجام هر طرح و پروژهای، و ابتکار عملی خود مدیران و کارشناسان هستند. خوشبختانه در طی این مدت هفتاد روز، سازمان نقشهبرداری کشور توانسته است از حالت انفعالی خود خارج شود . بزودی سازمان در جایگاه واقعی خود قرار خواهد گرفت. چرا که سازمان نقشه برداری کشور مجموعه ای است که نزدیک به هفتاد سال تجربه را بدنبال خود دارد تجربه کسانی را دارد که هفتاد سال در این مجموعه تخصصی نیرو و توان خود را گذاشته و استخوان پوک کرده اند . سوگیری ما به سمت پرسنل و حفظ تخصص و تجربه آنهاست .»
دکترجعفرزاده ایمنآبادی در پایان از تمامی پرسنل خوش فکر سازمان نقشهبرداری کشور که با انرژی و با تمام توان و بدون چشمداشت در این مجموعه فعالیت میکنند، تشکر و قدردانی نمود.