دکتر جعفرزاده : سازمان نقشهبرداری کشور را در حوزه پدافند غیرعامل واکسینه میکنیم تا در زمان خطر، آسیب ناپذیر باشد
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشهبرداری کشور، دکتر جعفرزاده ایمنآبادی در نشست اعضای کمیته پدافند غیرعامل مصونیت و واکسینه شدن را بعنوان تعریفی جامع از پدافند غیرعامل عنوان کرد و گفت:«به دنبال خطر نمیرویم اما با ایجاد مصونیت در همه حوزهها به هنگام وقوع خطر، سازمان از آسیبهای جدی دور خواهد بود.»
وی در ادامه خاطر نشان کرد:«برای مصونیت از آسیبها و در راستای تحقق اهداف و پیشبرد اقدامات سازمانی، باید برنامه محور حرکت کنیم و برنامهریزیهای عملیاتی متناسب با مقدورات سازمان داشته باشیم.»
دکتر جعفرزاده افزود:« با توجه به پتانسیل بدنه کارشناسی در سازمان نقشه برداری کشور هر مسئولیت و قانونی که ابلاغ شود اجرا می کنیم و برنامه ریزی های سازمانی را به گونه ای تنظیم خواهیم کرد تا سازمان آمادگی کافی برای مواجه شدنه با اوج خسارت را داشته باشد.»
در خاتمه این نشست بنا بر پیشنهاد رییس سازمان مقرر شد تا آموزشهای لازم و رزمایش آموزشی مقابله با خطر برگزار شود تا میزان آمادگی مواجه با هرگونه خطر احتمالی در این سازمان تقویت گردد.