دکتر جعفرزاده ایمنآبادی در این نشست که با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید، به نکاتی کلیدی در شروع به کار این کمیته اشاره نمود. وی با بیان اینکه تاکنون از ظرفیت و پتانسیل موجود در سازمان به نحو احسنت استفاده نشده است، اظهار نمود ما باید راه را برای پویا شدن اندیشههای خلاق باز نموده و از خرد جمعی در جهت پیشبرد اهداف سازمان استفاده کنیم.
این کمیته که در جمعبندی پایانی نشست و با کسب آرای نهایی و موافقت اعضای کمیته به عنوان جدید " کمیته تحول و توسعه پایدار سازمانی" تغییر نام یافت، به بررسی موضوعات چهارگانه دستور جلسه خود که حول محور شاکلهی ساختاری و هدایت مسیر وظائف و مسئولیتهای اجرایی و تشکیل گروه های کاری لازم برای آن بود پرداخت. پس از بررسی حوزههای چهارگانه در بحث نظام پیشنهادات، نظام آراستگی، نظام انضباط اداری و استاندارد سازی روابط سازمانی و تعیین روسا مسئول در هر یک، رئیس کمیته -دکتر جعفرزاده ایمنآبادی-، طی توصیه ارشاد آمیز از اعضای حاضر درخواست نمود تا به موضوع " گام دوم انقلاب " نیز توجه نموده و " گروه کار گام دوم انقلاب" را نیز در زیر مجموعه این کمیته فعال نمایند تا فعالیت کمیته در راستای افق چشمانداز و قانون برنامه پنجساله هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و تعیین جایگاه سازمان نقشهبرداری کشور و فعالیتهای آن متناسب با بومیسازی کشور قرار گیرد.
این جلسه با استماع گزارش تهیه شده از نتایج و خروجی فراخوان اخیر سازمان که در حوزه نظام پیشنهادات اعلام گردیده بود ادامه یافت. رئیس سازمان نقشهبرداری و رئیس کمیته تحول و توسعه پایدار سازمانی، به عنوان نکته پایانی به اهمیت وفاق آرای فنی و غیر فنی و حضور اعضای کادر فنی در کمیتههای تحت شورای راهبری توسعه مدیریت اشاره نموده و متذکر گردید که این کمیتهها در حوزههای فنی، خود مبادرت به کارشناسی تخصصی ننموده و آن را به متخصصان فنی که عضو در این کمیتهها خواهند شد بسپارند. جلسه با اشاره دکتر جعفرزاده ایمنآبادی به خبر فعالیتهای در حال انجام در سازمان جهت برگزاری اجلاسیه پایان سال و جشن تجلیل از منتخبان فراخوان نظام پیشنهادات در نیمه دوم اسفند ماه به پایان رسید .