اطلس نقشه و اطلاعات مکانی استان چهارمحال و بختیاری و اطلس ملی گردشگری معرفی شد
اطلس نقشه و اطلاعات مکانی استان چهارمحال و بختیاری و اطلس ملی گردشگری که توسط مدیریت نقشهنگاری و اطلسهای ملی در سازمان نقشهبرداری کشور تهیه و تولید شده است، معرفی میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشهبرداری کشور، مدیریت نقشهنگاری و اطلسهای ملی، اطلس نقشه و اطلاعات مکانی استان چهارمحال و بختیاری و اطلس ملی گردشگری را معرفی کرد.
اطلس اطلاعات مکانی استان چهارمحال و بختیاری:
اطلسهای اطلاعات مکانی استانهای کشور، از محصولات سازمان نقشهبرداری کشور است که توسط اداره اطلسهای ملی در مدیریت نقشهنگاری و اطلسهای ملی برای 31 استان کشور تهیه میشود.
این اطلسها، حاوی نقشهها و اطلاعات مکانی 31 استان کشور است که اطلاعات هر استان شامل "تقسیمات کشوری، شبکه های ژئودزی، شبکه ایستگاههای دائم ژئودینامیک و GNSS ایران، شبکههای چندمنظوره ژئودزی و دادههای ثقل سنجی (گرانیسنجی)، شبکههای ترازیابی دقیق، نقشههای رقومیپوششی، پوشش تصاویر ماهوارهای IRS و Land sat، مدل رقومی زمین، نقشه رقومی شهرها، لیست پروژههای نقشهبرداری نظارت و کنترل فنی" میباشد. تصاویر هوایی، نقشههای موردی و فتوموزاییکهای تهیه شده از استانها نیز به تفکیک سالهای اخذ تصاویر در این اطلسها آمده است.
مساحت استان چهارمحال و بختیاری 16330 کیلومترمربع و دارای 10 شهرستان، 26 بخش و 51 دهستان میباشد که کوه کلونچی مرتفعترین نقطه این استان است.
اطلس اطلاعات مکانی استان چهارمحال و بختیاری در سال 1400 تهیه شده است.
اطلس ملی گردشگری (استان چهارمحال و بختیاری):
اطلسهای ملی مجموعهای مدون از نقشهها، نمودارها، تصاویر و گزارشهای مربوط به یک یا چند موضوع هستند که با نظمی خاص در کنار هم چیده شده و به راحتی میتوانند جایگزین دهها جلد کتاب و گزارش فنی شوند. این اطلسها با روشهای نوین و با استفاده از جدیدترین نرم افزارها بر اساس آخرین اطلاعات و آمار گردآوری شده در سطح کشور تهیه میشوند.
سازمان نقشهبرداری کشور، اطلس ملی گردشگری را در سال 1381 (نگارش اول) و در سال 1392 (نگارش دوم) تهیه و تدوین کرده است. این اطلس که با استفاده از آخرین آمار و اطلاعات وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مرکز آمار ایران تهیه گردیده، با بررسی پیشینه گردشگری به وضعیت این صنعت در سطح جهان و جایگاه ایران در جهان میپردازد. سپس با ارائه آمار و اطلاعات استانی، وضعیت پارامترهای موثر بر این صنعت و پراکندگی آنها را در داخل کشور مورد بررسی قرار میدهد و در انتها به معرفی جاذبههای گردشگری ایران میپردازد.