بهدنبال دعوت از سازمان نقشهبرداری کشور توسط رئیس مرکز مدیریت اطلاعات بلایا آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) انجام شد:
حضور نماینده سازمان نقشهبرداری کشور در نشست بینالمللی سند چهارچوب همکاریهای توسعه پایدار سازمان ملل متحد (UNSDCF)
بدنبال دعوت سازمان نقشهبرداری کشور توسط رئیس مرکز مدیریت اطلاعات بلایا آسیا و اقیانوسیه (اپدیم)، نماینده سازمان نقشهبرداری کشور در نشست بینالمللی سند چهارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل (UNSDCF) شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور به نقل از اداره همکاریهای بینالملل و صدور خدمات مهندسی، پس از دعوت از سازمان نقشهبرداری کشور توسط رئیس مرکز مدیریت اطلاعات بلایا آسیا و اقیانوسیه (اپدیم)، مهندس مرادیان، رئیس اداره همکاریهای بینالملل به نمایندگی از سازمان نقشهبرداری کشور در نشست بینالمللی سند "چهارچوب همکاریهای توسعه پایدار سازمان ملل (UNSDCF) " شرکت کرد.
در این نشست که در روز یکشنبه، ۲۱ اسفندماه از ساعت ۹ صبح الی ۵ بعد از ظهر در تهران برگزار شد، مقامات عالی رتبه سازمان ملل و برخی سازمانهای دولتی حضور داشتند. ابتدا حسنی نژاد پیرکوهی، مدیرکل امور بین المللی محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه و سپس اشتفان پریزنر، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد به سخنرانی پرداختند.
برای جمهوری اسلامی ایران دستیابی به توسعه پایدار یک اولویت ده ها سال است و در تمام اسناد ملی میان مدت و بلندمدت منعکس شده است، از جمله قانون اساسی، سند چشم انداز 20 ساله، مجموعه اقتصاد پنج ساله، برنامه های توسعه فرهنگی و اجتماعی و بودجه سالانه. توسعه پنج ساله برنامه ها اسناد کلیدی برنامه ریزی میان مدت برای دولت هستند و آن را منعکس می کنند.
چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد (UNSDCF) برای 2023-2027 به صورت مشترک بین دولت جمهوری اسلامی ایران و سیستم سازمان ملل متحد برای بازتاب و حمایت از اهداف توسعه ملی و استراتژی ها تدوین شد.
در سال ۲۰۲۱ تیم کشوری سازمان ملل متحد در ایران وارد عمل شد. رایزنی های داخلی و با طیف وسیعی از شرکای ملی که پایگاه شواهد برای اولویت بندی نیازها و فرصت های توسعه برای UNSDCF را شناسایی کردند. این رایزنی ها منجر به چشم انداز حمایت سازمان ملل از توسعه ایران شد که مبتنی بر رشد و توسعه عادلانه، فراگیر، انعطاف پذیر و پایدار است.
پنج اولویت استراتژیک سند چهارچوب همکاریهای توسعه پایدار سازمان ملل متحد شامل (الف) تاب آوری اجتماعی-اقتصادی. (ب) بهداشت عمومی؛ (ج) محیط؛ (د) کاهش خطر بلایا و مدیریت. و (ه) اثرات مصرف مواد مخدر و قاچاق مواد مخدر می باشد.
چهارچوب همکاری در زمینه مدیریت کاهش خطر بلایا، حمایت از برنامههای توسعه و تقویت ظرفیتهای سازمانی برای آمادگی موثر در برابر بلایا، پاسخ و بازیابی همزمان با افزایش ظرفیت افراد شاغل در منطقه تاب آوری در برابر بلایا، کاهش خطر و آمادگی خواهد بود.
مهندس مرادیان پس از حضور در جلسه عمومی این نشست بینالمللی، با حضور در کارگروه تخصصی "مدیریت کاهش خطر بلایا" به بیان نقطه نظرات سازمان و اهمیت اطلاعات مکانی در کاهش خطر بلایا و نقش سازمانهای نقشهبرداری در جهان پرداخت.
شایان ذکر است سازمان نقشه برداری کشور تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران در مرکز مدیریت اطلاعات بلایا آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) و عضو کمیته توسعه پایدار سازمان همکاری اقتصادی (اکو) می باشد.
نظر دهید